Hela dagen

Magisk show med Joe Labero på Clarion Wisby

Den världsberömda illusionisten Joe Labero bjuder in dig till en magisk kväll hos oss. Förvänta dig det gåtfulla och helt oförklarliga i en intim och exklusiv show där magins mästare närmar sig mystiken och som garanterat får dig och ditt sällskap att häpna. Kom bara ihåg att aldrig släppa honom ur sikte, för då är nämligen risken stor att du går vilse i gränslandet mellan dröm och verklighet...

Rösta fram Årets Skyltfönster i Visby

Visby Visby

Rösta på det skyltfönster du tycker är vackrast, mest kreativt, roligt eller juligt i vår tävling Årets skyltfönster! Alla som är med och röstar har också chansen att vinna ett presentkort hos oss på Visby Centrum.

Pågående

Bryggerivisning med Beer Makers Dinner

Gotlands Bryggeri

Tillsammans med Visbys krogar vill vi lyfta ölet som måltidsdryck. Olika ölstilar passar bäst ihop med olika matinriktningar. Därför har vi valt att para ihop säsongens produkter med restaurang Bolagets meny inför jul.

Avtäckning skyltfönster

Visby

Mysig tradition där vi täcker av stans vackra, kreativa & stämningsfulla skyltfönster som alla fantastiska verksamheter lägger ned väldigt mycket tid och energi på för att skapa mesta möjliga julstämning i stan.