Hela dagen

Rösta fram Årets Skyltfönster i Visby

Visby Visby

Rösta på det skyltfönster du tycker är vackrast, mest kreativt, roligt eller juligt i vår tävling Årets skyltfönster! Alla som är med och röstar har också chansen att vinna ett presentkort hos oss på Visby Centrum.

Julmarknad på Stora torget

Stora torget

Hela julen arrangeras julmarknad på Stora torget, en fin och välbesökt tradition. Här kan du i de olika julbodarna köpa alltifrån brända mandlar och gotländska hantverk till delikatesser och julklappar.

Julbodarna har öppet alla adventshelger, lördag-söndag. Klicka på rubriken för att se exakta öppettider.

Räven raskar över isen

GKF Wallers Plats 5

Årets tema är räven raskar över isen. Alla GKFs medlemmar och några utvalda formgivare visas i ett vintrigt landskap. Vernissage lördag 27 november. Utställningen pågår till 13 januari 2022.

Var inte rädd för mörkret – Allmänna Sången Visbys adventskonserter

Sankt Lars kyrkoruin

Varje år i advent inleder Allmänna Sången Visby julfirandet i en av Visbys vackra ruiner. Kören kommer, under Mats Hallbergs ledning, att framföra julens sånger i facklornas sken i S:t Lars kyrkoruin. Du bjuds på både traditionella och moderna julsånger i en historisk miljö - 100 % julstämning utlovas. Presentatör är Eva Sjöstrand.

Pågående

Bryggerivisning med Beer Makers Dinner

Gotlands Bryggeri

Tillsammans med Visbys krogar vill vi lyfta ölet som måltidsdryck. Olika ölstilar passar bäst ihop med olika matinriktningar. Därför har vi valt att para ihop säsongens produkter med restaurang Bolagets meny inför jul.

Julhandel på Bryggerigården

Gotlands Bryggeri

Välkomna förbi oss på St Hansgatan 47 till vår bryggerigård för att handla med dig julklappar hem, provsmaka säsongens produkter eller boka in dig på kvällens ölprovning och bryggerivisning. Välkomna förbi! Klicka för att läsa mer och se alla datum.

Musikalkonsert

En musikalkonsert med en julstämning med musikalartisterna från "Amira och demonerna". Med musikallåtar från stora och små musikaler. Eftersom det är 1:a advent blir det också en försmak av julen med bland annat O helga natt.