En trygg & ansvarsfull jul

Vi är måna om dig!

I Visby Centrum prioriterar vi trygghet, hälsa och säkerhet för våra kunder och medarbetare. Alla vi som jobbar i stadskärnan tar den pågående pandemin på största allvar och följer självklart Folkhälsomyndighetens och Regeringens restriktioner och rekommendationer. Du som gäst ska alltid känna dig trygg hos oss.

Det här gör vi för att minska smittspridningen

Med anledning av Covid-19 har våra verksamheter vidtagit flera åtgärder för att förebygga smittspridning och motverka smittorisk runt om i centrum. Vi följer de krav och riktlinjer som kommer ifrån myndigheterna och fattar beslut utifrån dessa.

Det här gör vi i jul för att hjälpa till att stoppa smittspridningen i Visby Centrum:

 – Vi har ställt in evenemang som Dans kring granen, Tomteparaden, Julmarknaderna och den Levande julkalendern för att på så vis undvika större sammankomster och kluster.

– Våra medlemmar uppdateras löpande angående rekommendationer och rutinbeskrivningar kring hygien och renhållning.

– Alla våra medlemmar har fått möjlighet till visir och golvdekaler som påminner alla besökare om att hålla avstånd.

– Vi delar ut kostnadsfria västar till våra besökare med budskapet att hålla avstånd, för att på så vis vara fler som påminner om hur viktigt det är.

– Många butiker och restauranger erbjuder shopping utöver ordinarie öppettider, take away, hemleverans av varor eller att hämta upp sin beställning utanför butiken. Under fliken ”Handla tryggt & säkert” kan du se vad våra medlemmar kan göra för dig.