Julbord

Smaka på julen i en magisk miljö! I världsarvet Visby serveras allt ifrån julklassiker såsom hemlagade sillar, griljerad julskinka och chokladpraliner, till alternativa och inspirerande julmenyer. 

Matsalen

Vi serverar er vår version av jul, med ett julbord tillagat på gotländska råvaror. Vårt julbord serveras till bordet och består av sju serveringar fyllda av julens läckerheter. Pris: 645:- per person.

Julbordet serveras den 1–19 december.  Välj mellan två sittningar, 17:00 och 19:00. Mer information och bokning gör du här

 

Lindgårdens Värdshus

Välkommen till Lindgårdens klassiska & hemlagade julbord. Vi startar med en vinterdrink & julens tilltugg innan det är dags för det stora julbordet.

850:-/person. (Barn tom. 11 år 300:-)

Datum: 25/11-18/12
Läs mer och boka här

Tocar Madera

En spännande nyhet kommer till Visby! En eftertraktat spansk julmiddag med det bästa från havet och land. Alla rätters lagas från grunden och bygger på Jorges mormor recepten.
Julbordet går att njuta i vår lokal och även hemma (catering).
Pris 500:- per person
För bokningar ring 073 943 01 49

Ett Rum För Resande

Vår populära italienska 7-rätters julmiddag med inspiration från havet är äntligen tillbaka efter att corona ledde till att vi fick ställa in förra året! Med dessa julmiddagar vill vi ta vara på en djupt rotad italiensk tradition fast i en modern tappning. Varje rätt är noggrant komponerad med havets läckerheter i en kombination av klassiska italienska och nya smaker.
Läs mer här.

 

Italienaren

Välkommen på julmiddag till oss på Italienaren. Vår julmeny består bland annat av charkuterier & kalvlägg. Vi har öppet torsdag – söndag fram till den 18 december.
Se vår meny & boka bord här

Black Sheep Arms

Välkommen till oss på Black Sheep Arms i jul. Njut vår traditionella pubmeny. Vi serverar även turkey pie, mulled wine och julöl.

Läs mer och boka ert bord här

Coq & Vin

Här på Coq & Vin stundar julen och vi serverar julbord i tre härliga tallrikar med dryckespaket medans den öppna spisen sprakar i bakgrunden.

Vi serverar vårt julbord 24:e november till söndagen den 19:e december

Adelsgatan 38

Sober

Julbord, precis så som ni vill ha det! Vi erbjuder 3-rättersmiddagar med fest för sällskap mellan 16-24 personer.
595kr per person.

För mer info & bokning: info@sobervisby.se

Clarion Hotel

Passa på att komma undan julstöket hemma och kom till oss för att njuta av god mat och trevlig stämning. Det kommer serveras en 3-rätters julmeny med efterföljande kaffe- & julgodisbuffé. Efter middagen fortsätter kvällen med vår hus-DJ i Vinterträdgården.
Pris: 695 kr per person. Klicka här för att boka.

Joda Bar&Kök

I år serverar vi vår stora julbuffé för sällskap om minst 25 personer. OBS FULLBOKAT!

Möjligt att boka lunchtallrikar.

Vår Fru

Möts av levande eldar på den vackra innergården med en kopp hemmagjord glögg för att sedan mysa till bords i vårt orangeri eller Ateljé.
Här serveras till bords ett urval av våra egna jultolkningar.
Dryckespaket med hantverks cocktails och väl utvalda viner eller det alkoholfria går hand i hand för att binda ihop vår lilla filosofi. Smak, kreativitet och hållbarhet.
För mer info och bokning:

Frimis

Välkommen till ett klassiskt julbord i en vacker miljö hos oss på Frimis. Vi dukar upp det godaste från julbordet, lagat från grunden.

Datum 26/11-18/12. Läs mer och boka här

Smedjegatan 17, vid S:t Nicolai ruin